Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rebel Soft Hard Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software cabinet stomatologic DinamixCabinet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Soft Cabinet Stomatologic. www.dinamixcabinet.info
Cu ajutorul acestui program se realizează evidenţa fişei medicale a pacientului, programarea pacienţilor, evidenţa financiară (încasări, plăţi, profit), completarea chestionarului pacientului (anamneza), tipărirea raportului de activitate al doctorilor din cabinet, gestionarea tratamentelor, istoricul pacienţilor.

Aplicaţia poate fi descărcată în mod gratuit de pe acest site, iar actualizările se fac automat, fără a fi necesară reinstalarea ei de către utilizator.
Aplicaţia DinamixCabinet este un soft specializat destinat gestiunii activităţii unui cabinet stomatologic.

Designul permite o navigare foarte uşoară, aplicaţia fiind intuitivă şi uşor de utilizat, necesitând un efort minim de învăţare din partea utilizatorului.
Acest produs va da un plus de încredere pacientului, având un impact pozitiv în ceea ce priveşte imaginea dumneavoastră.
DinamixCabinet va eficientiza în mod evident munca şi organizarea cabinetului dumneavoastră, următoarele fiind doar o parte din ceea ce va oferă această aplicaţie:

securitate - baza de date este criptată
programarea pacienţilor - în funcţie de pacient, ora, sau orarul medicului - intervalul se poate seta la 1, 10, 15, 20 sau 30 minute
control asupra încasărilor şi a resturilor de plată (grupare pe clinică, doctor sau pacient)
istoricul pacienţilor - încasări, tratamente, ataşare radiografie etc.
grade profesionale - se stabiliesc gradele profesionale corespunzătoare fiecărui medic
tratament - se adaugă toate tratamentele necesare
fişa anamneză
fişe personalizate

contabilitate - raport cheltuieli, raport venituri
Descărcaţi DinamixCabinet chiar acum şi renunţaţi la vechile agende. Accesul şi înregistrarea rapidă a informaţiilor, folosirea noilor tehnologii, vă pot da maximum de eficienţă în afaceri!

După descărcare, aplicaţia trebuie instalată pe calculatorul dumneavoastră personal.

Dacă întâmpinaţi probleme NU ezitaţi să ne contactaţi pentru instrucţiuni suplimentare referitoare la Descărcarea, Instalarea şi Rularea aplicaţiei.
Dacă în urma evaluării constataţi că aveţi nevoie de noi funcţionalităţi pe care aplicaţia DinamixCabinet nu le oferă, contactaţi-ne pentru a realiza aceste noi funcţionalităţi pentru dumneavoastră.
Din Gura in Gura